Το αφιέρωμα της γαλλικής τηλεόρασης στον… Αντώνη Ρέμο! (βίντεο)

Έφτασε παντού… η χάρη του αγαπημένου τραγουδιστή

Μία από τις δημοφιλέστερες εκπομπές της γαλλικής τηλεόρασης με τον τίτλο «Είναι Ένας Κόσμος» (“C’est Un Monde”) του καναλιού France24, τίμησε τον δικό μας, Αντώνη Ρέμο, στο πλαίσιο ενός αφιερώματος φιλοξενώντας τον μαζί με άλλα πρόσωπα που θεωρούνται πρότυπα στη χώρα τους, υπό τον τίτλο «Τα Είδωλα Στη Χώρα Τους» (“Idoles Dans Leurs Pays”).

Ο Έλληνας τραγουδιστής μίλησε στην ανταποκρίτρια του γαλλικού καναλιού στην Ελλάδα, Αλεξία Κεφαλά, λίγο μόνο διάστημα αφότου κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι «Η Ζωή Αλλιώς».

«Σου δίνει μία ευχαρίστηση ότι έχει ανταπόκριση αυτό που κάνεις, αλλά σου δίνει και μία μεγάλη ευθύνη, γιατί έχει αντίκτυπο καθετί που λες, καθετί που κάνεις, για κάποια παιδιά που σε έχουν σαν είδωλο, σαν πρότυπο. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός για να μη δώσεις λάθος μηνύματα», ανέφερε, συμπληρώνοντας: «Μακάρι να δώσω ένα καλό παράδειγμα στο να βοηθήσω κάποιους ανθρώπους, όχι να γίνουν καλύτεροι, αλλά με τα τραγούδια μου, με τα λόγια που λένε τα τραγούδια αυτά, να ξεπεράσουν συναισθηματικά κάποιες καταστάσεις, να ψυχαγωγηθούν και να νιώσουν λιγότερη μοναξιά».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης