Ελπίδες για Ρομπέρτο

Ένεκα των κατορθωμάτων του Κώστα Μήτρογλου, η «φρενίτιδα» στον Ολυμπιακό με τον Ρομπέρτο καταλάγιασε τις τελευταίες και ειδικότερα μετά την επική εμφάνιση του υψηλόσωμου γκολκίπερ στο ματς με την Μπενφίκα.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι οι διοικούντες των «ερυθρολεύκων» δεν επιθυμούν την απόκτηση του 100% των δικαιωμάτων του Ισπανού τερματοφύλακα και ότι έχουν αφήσει αυτή την υπόθεση στην τύχη της. Τα… αυτιά τους είναι πάντα ανοιχτά προς Ισπανία μεριά ώστε να διαπιστωθεί τι έχουν στο μυαλό τους οι διοικούντες της Ατλέτικο Μαδρίτης μέσω των ρεπορτάζ της χώρας.

Τα τελευταία σενάρια φέρνουν την Ατλέτικο Μαδρίτης να έχουν «κλείσει» τον Μιγκέλ Μογιά της Χετάφε, έναν ταλαντούχο τερματοφύλακα που διαθέτει και μεγάλη εμπειρία από την Primera Division. Μάλιστα, αυτή η μεταγραφή όπως λέγεται θα ολοκληρωθεί αν και εφόσον δεν μπορέσει η Ατλέτικο να ολοκληρώσει το colpo grosso με την παραμονή του Τίμπο Κουρτουά.

Σε κάθε περίπτωση, μέσω όλων των σεναρίων, από πουθενά δεν προκύπτει ότι η κυπελλούχος του UEFA το 2012, ενδιαφέρεται να εμπιστευτεί τη θέση του βασικού τερματοφύλακα στον Ρομπέρτο και κάπου εδώ ο Ολυμπιακός καλείται να δράσει με γρήγορες κινήσεις.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την παραμονή του στον Πειραιά, δεν έχει εκφράσει κανένα απολύτως παράπονο και αυτό ακριβώς πρέπει να εκμεταλλευτούν οι «ερυθρόλευκοι». Βέβαια, στο οικονομικό σκέλος θα κριθούν όλα και εκεί ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει δυσκολίες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα