Εμπιστοσύνη στον Μήτρογλου, αλλά…

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι διεθνείς Έλληνες παίκτες του Ολυμπιακού μετά την ήττα από τη Ρουμανία μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα όμως στον Κώστα Μήτρογλου, παίκτη τον οποίο εμπιστεύτηκε φέτος ο Μίτσελ ώστε να στηρίξει πάνω του την επιθετική γραμμή της ομάδας.

Ο 27χρονος είναι αλήθεια ότι σε καμία περίπτωση δεν εντυπωσίασε το βράδυ της Κυριακής με την απόδοσή του, καθώς ήταν εκτός… αγώνα και φυσικά πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό.

Παρ’ όλα αυτά, ο Μίτσελ δεν δείχνει –προς το παρόν- να ανησυχεί και έχει πλήρη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του «πιστολέρο». Ο Ισπανός θεωρεί ότι μέσω των αγώνων και των γκολ που έχει τη δυνατότητα να πετύχει στη SuperLeague, θα μπορέσει να τον επαναφέρει στην αγωνιστική κατάσταση που ήταν όταν έφυγε από τον Ολυμπιακό για τη Φούλαμ.

Στα άλλα ανοιχτά μέτωπα, και συγκεκριμένα αναφορικά με τον τραυματισμό του Γιάννη Μανιάτη, η συμμετοχή του στο ματς κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης είναι στο 50-50 και δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά ακόμα αν θα είναι διαθέσιμος για την πρεμιέρα του ChampionsLeague.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα