Ενδιαφέρον Τσέλσι για τον Γιούργκεν Νταμ

Τον Μεξικανό μεσοεπιθετικό Γιούργκεν Νταμ φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρο η Τσέλσι, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος της μεξικανικής Πατσούκα!

Ο Αντρές Φασί αποκάλυψε την κρούση που έχει δεχθεί η ομάδα του από τον Ζοσέ Μουρίνιο, επισημαίνοντας πως δεν υπάρχει ακόμη επίσημη προσφορά, αλλά την περιμένουν στο αμέσως επόμενο διάστημα…

«Η Τσέλσι έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για τον Νταμ, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε, για να δούμε πόσο μεγάλο είναι το ενδιαφέρον. Δεν μπορούμε να πάμε μόνοι μας. Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Όταν έρθουν, θα εξαρτηθεί από το πρόγραμμά μας. Εμείς θέλουμε να μείνει και θα πρέπει να δούμε πόσο ενδιαφέρεται η Τσέλσι για τον παίκτη. Τους περιμένουμε την Πέμπτη (5/6) στο Μεξικό, για να μιλήσουμε. Εμείς επαναλαμβάνω, θέλουμε να μείνει, αλλά αν παρουσιαστεί κάτι το εξαιρετικό, οφείλουμε να το συζητήσουμε. Αν είναι σοβαρό το ενδιαφέρον, θα έχουμε εξελίξεις το επόμενο 48άωρο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο παράγοντας του μεξικάνικου συλλόγου.

Ο Γιούργκεν Νταμ είναι 21 ετών και διαθέτει γερμανικό διαβατήριο, γεγονός που σίγουρα προσμετρείται από τον αγγλικό σύλλογο. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του στην Τέκος και από πέρυσι το καλοκαίρι αγωνίζεται με τη φανέλα της Πατσούκα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα