Προσαρμογή και βελτίωση για την Εθνική!

Ούτε το τζετ λανγκ δεν είναι ικανό να ανακόψει τη βελτίωση της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, στην προετοιμασία της ενόψει της έναρξης του Μουντιάλ της Βραζιλίας, στις 12 Ιουνίου.

Αν και αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν σαφώς επηρεαστεί από την αλλαγή ώρας στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, στις ΗΠΑ, η εικόνα της Εθνικής στο φιλικό παιχνίδι με τη Νιγηρία μόνο υποσχέσεις για κάτι… καλό άφησε. Επόμενο ήταν να εμφανίζονται άπαντες ικανοποιημένοι, αναγνωρίζοντας βέβαια πως υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος να διανύσουν, για να φτάσουν στο σημείο ετοιμότητας που επιβάλλει μία τόσο ανταγωνιστική διοργάνωση.

Ο Γιώργος Καραγκούνης αναφέρθηκε στη βελτίωση της ομάδας και έθεσε σαν στόχο, να είναι έτοιμη η ομάδα στις 14 Ιουνίου, στον αγώνα με την Κολομβία: «Κάναμε ένα παιχνίδι για να δει κάποια πράγματα ο προπονητής. Ήταν και οι Έλληνες μαζί μας και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει ένα γκολ. Όλα καλά. Σκοπός μας είναι να είμαστε έτοιμοι στις 14 Ιουνίου, στο παιχνίδι με την Κολομβία. Σε σχέση με την Πορτογαλία ήμασταν βελτιωμένοι, είχαμε καθαρές φάσεις για γκολ, πρεσάραμε ψηλά, κερδίσαμε την μπάλα, χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και είχαμε αρκετή βελτίωση».

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης επεσήμανε τις… συνέπειες του τζετ λανγκ: «Ήμασταν καλύτεροι από το προηγούμενο παιχνίδι, βήμα – βήμα βελτιωνόμαστε, ώστε να είμαστε έτοιμοι στο Μουντιάλ. Όσο αφορά τις συνθήκες είναι πάρα πολύ καλές, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα με την προσαρμογή και την αλλαγή της ώρας».

Ο Κώστας Κατσουράνης δήλωσε από την πλευρά του: «Ήταν μια ζεστή ατμόσφαιρα, μας υποδέχθηκαν πολύ ωραία, όλα τα παιδιά δώσανε τον καλύτερο εαυτό τους και η ομάδα πήγε καλά».

Ο Ανδρέας Σάμαρης δήλωσε: «Ήταν μια καλή ατμόσφαιρα, κάναμε ένα καλό ματς και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα