Εξαετές συμβόλαιο στον Ματέο Κόβασιτς!

Στα 16 του έγινε ποδοσφαιριστής της ανδρικής ομάδας της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και πήρε την ευκαιρία να αγωνιστεί σε εννέα επίσημα ματς. Ένα χρόνο αργότερα ήταν ήδη βασικό στέλεχος της μεγάλης κροατικής ομάδας, αγωνιζόμενος σε 44 παιχνίδια (!) πετυχαίνοντας επτά γκολ.

Την επόμενη σεζόν ξεκίνησε στην Ντιναμό, αλλά στα μισά κατέληξε στην Ίντερ. Ήταν η πρώτη μεγάλη μεταγραφή στην καριέρα του, αλλά έμελε πολύ σύντομα να έρθει και η δεύτερη, η μεγαλύτερη! Ο 21 έτους Ματέο Κόβασιτς ανήκει πλέον στην οικογένεια της Ρεάλ Μαδρίτης η οποία του πρόσφερε συμβόλαιο έξι ετών και πραγματικά όλοι απορούμε για το που μπορεί να φτάσει αυτό το παιδί!

Στα 21 του έχει ήδη κερδίσει δύο νταμπλ στην Κροατία, έχει ανακηρυχτεί το πιο προσοδοφόρο ταλέντο της χώρας του το 2011 και έχει 97 συμμετοχές με τη φανέλα μίας τεράστιας ευρωπαϊκής ομάδας, της Ίντερ! Στη Ρεάλ πιστεύουν ότι μπορεί να εξελιχθεί στο νέο μεγάλο αστέρι του συλλόγου. Μένει να δούμε αν ο Κροάτης μέσος θα καταφέρει να σηκώσει το βάρος αυτής της φανέλας. Στην Ίντερ έδειξε πως αν και μικρός, ήταν ηγετική φυσιογνωμία. Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης περιμένει να δει την εξέλιξή του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα