Επίθεση Γεωργιάδη σε ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή

Διμέτωπη επίθεση στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης χρησιμοποιώντας σκληρούς χαρακτηρισμούς για τους μεν πρώτους και ζητώντας εμμέσως πλην σαφώς από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να «αποβάλει» τον Στάθη Παναγούλη.

Στον απόηχο της υπόθεση Μπαλτάκου αλλά και μετά τους ισχυρισμούς βουλευτών της ΧΑ ότι είχαν επαφές με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγούλη ο υπουργός Υγείας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ σχολίασε «Γιατί τον καλύπτουν ενώ είχε τέτοιες επαφές; Εμείς τον Μπαλτάκο τον διώξαμε αμέσως» και κατήγγειλε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει τις επαφές του βουλευτή του.

Διερωτήθηκε δε «από πού γνωρίζει ο κ. Παναγούλης ότι υπάρχουν κι αλλά βίντεο με συνομιλίες, όπως δήλωσε στη Βουλή; Άρα τα έχει δει» και υποστήριξε ότι ο κ. Παναγούλης ήταν διατεθειμένος να εμφανιστεί και ως μάρτυρας υπεράσπισης για τη ΧΑ.

Αναφερόμενος στην υπόθεση Μπαλτάκου ζήτησε από τους εισαγγελείς να καλέσουν τους χρυσαυγίτες να παραδώσουν «το υλικό τους, αν έχουν» ενώ τους χαρακτήρισε «ρουφιάνους» και «άνανδρους χαφιέδες» και σημείωσε πως ό,τι κι αν έχουν «είναι προϊόν παράνομης καταγραφής». «Ίσως δεν το έχουν καταλάβει, γιατί είναι άνθρωποι της νύχτας, αλλά όλα αυτά είναι κακουργήματα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τη δήλωσή του ότι συγκινήθηκε με την κίνηση του υιού Μπαλτάκου, ο κ. Γεωργιαδης είπε ότι ο Δημήτρης Μπαλτάκος έπρεπε να συλληφθεί αμέσως και να κατηγορηθεί για την πράξη του, ωστόσο από ανθρώπινης πλευράς ήταν κατανοητή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα