Επανέρχεται δυναμικά για Σκόκο η ΑΕΚ

Την πρόθεσή της να εξαντλήσει κάθε περιθώριο που έχει, προκειμένου να εντάξει στο δυναμικό της τον Νάτσο Σκόκο, εκδήλωσε η ομάδα της ΑΕΚ, προχωρώντας σε νέα βελτιωμένη προσφορά προς τον Αργεντινό μέσο.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής της Νιούελς Ολντ Μπόις φέρεται να αποτελεί τον υπ’ αριθμόν ένα μεταγραφικό στόχο της Ένωσης για το φετινό καλοκαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, άνθρωπος της ΑΕΚ προγραμματίζει ταξίδι στην Αργεντινή, προκειμένου να πείσει τον Νάτσο Σκόκο και να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα και στον «Δικέφαλο».

Ωστόσο, η περίπτωσή του κάθε άλλο παρά απλή είναι. Το προηγούμενο διάστημα κυκλοφόρησε η είδηση ότι βρίσκεται στο στόχαστρο της Μαρσέιγ, στην οποία προπονητής είναι ο συμπατριώτης του Σκόκο, Μαρσέλο Μπιέλσα, με τον οποίο γνωρίζονται από παλιά, λόγω της κοινής τους παρουσίας στη Νιούελς.

Η διοίκηση της ΑΕΚ αναμένει την απάντηση της αργεντινίκης ομάδας στην προσφορά της, ενώ εξετάζονται και άλλες λύσεις για τη μεσαία γραμμή, με πιο χαρακτηριστική εκείνη του επίσης Αργεντινού Ντιέγκο Μπουονανότε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα