Επανεξετάζεται ο Εσιέν!

Δεν κατάφερε για μία ακόμη φορά να βγάλει το πρόγραμμα προπόνησης σε έντονους ρυθμούς ο Μίκαελ Εσιέν, αφού ο Γκανέζος μέσος του ΠΑΟ ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα.

Πλέον οι ανησυχία είναι έντονη στον Παναθηναϊκό και φοβούνται ξεκάθαρα πλέον για κάζο, παρά το ότι ο ποδοσφαιριστής είχε εξεταστεί κανονικά το καλοκαίρι, ενώ δεν είχε και κάποιο ιδιαίτερο ιστορικό ενοχλήσεων στην κοιλιακή χώρα.

Το θέμα, όμως, δεν τελειώνει μόνο στις κοιλιακές ενοχλήσεις. Ο Γκανέζος σούπερ-σταρ του παρελθόντος, πέραν της ιστορίας με το αλκοτέστ, δείχνει να μην έχει δεθεί με την ομάδα όπως θα ήθελε η διοίκηση που του πρόσφερε ένα σωρό λεφτά και όπως θα ήθελε ο προπονητής που τον περίμενε και τον περιμένει πως και πως. Είναι χαρακτηριστικό πως στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter έχει ασχοληθεί με τον Παναθηναϊκό μόνο για ένα διήμερο (2-3 Ιουνίου) όταν και έφτασε στην Αθήνα και τον υποδέχθηκε ο κόσμος, αλλά κατά τα άλλα κάνει μόνο αναφορές στις παλιές του ομάδες και στο πόσο ωραία περνούσε στην Τσέλσι και στη Λιόν.

Προφανώς και δεν είναι κακό να γράφει πως αναπολεί τους παλιούς του συμπαίκτες και ότι θέλει να πάει στην Τζαμάικα να ακούει ρέγκε, όμως αυτό φανερώνει λίγο και τη συνολική του διάθεση. Στον ΠΑΟ ελπίζουν αυτή η κατήφεια να οφείλεται μόνο στο θέμα της υγείας του και πως θα ξεπεραστεί μόλις πάψουν οι πόνοι που για την ώρα τον κρατάνε εκτός ομάδας (με εξαίρεση ένα φιλικό με τον Πανελευσινιακό) κι ενώ βρίσκεται ήδη τέσσερις μήνες στο Κορωπί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα