Επιλέγει Ολυμπιακό και… Champions League ο Αμραμπάτ!

Την προοπτική του Champions League και του… μόνιμα πρωταθλητή στην Ελλάδα Ολυμπιακού, επιλέγει ο διεθνής Μαροκινός ποδοσφαιριστής, Νορντίν Αμραμπάτ, ο οποίος αποκάλυψε πως έχει πρόταση από τους «ερυθρόλευκους» και θέλει να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του ιδίου στα ισπανικά ΜΜΕ, έχει δύο προτάσεις και συγκεκριμένα από τον Ολυμπιακό και την αγγλική Γουέστ Μπρόμγουιτς. Ο ολλανδομαροκινός μεσοεπιθετικός ξεκαθάρισε πως επιλέγει την περίπτωση του ελληνικού συλλόγου, παρ’ ότι δεν τον αφήνει αδιάφορο το αγγλικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» είναι μόνιμοι πρωταθλητές στην Ελλάδα και συμμετέχουν κάθε χρόνο στους ομίλους του Champions League, ενώ έχουν δείξει με έντονο τρόπο το ενδιαφέρον τους.

Ο Νορντίν Αμραμπάτ ανήκει στην τουρκική Γαλατασαράι, αλλά αγωνίζεται ως δανεικός στην ισπανική Μάλαγα, με την οποία έχει 36 συμμετοχές και 7 γκολ. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, οι «ερυθρόλευκοι» προσανατολίζονται στην απόκτησή του ως δανεικό για έναν χρόνο, ενώ οι αξιώσεις των Τούρκων για ελεύθερη μεταγραφή, ανέρχονται σε 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα