Επιμένει για Μήτρογλου, αλλά ως δανεικό

Ο Κώστας Μήτρογλου παραμένει βασικός μεταγραφικός στόχος της Φενερμπαχτσέ ενόψει καλοκαιριού, με μία σημαντική διαφοροποίηση. Οι Τούρκοι επιδιώκουν, πλέον, τον δανεισμό του παίκτη, εγκαταλείποντας το σενάριο ανταλλαγής του με τον Εμενίκε.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η διοίκηση της Φούλαμ πρόβαλε αυξημένες απαιτήσεις για την παραχώρηση του Κώστα Μήτρογλου, ζητώντας τον Εμενίκε και ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Η πλευρά των Τούρκων δεν δέχθηκαν και επέμειναν στην ανταλλαγή των δύο ποδοσφαιριστών. Η απάντηση του αγγλικού συλλόγου ήταν αρνητική, γεγονός που οδήγησε σε προσωρινό «ναυάγιο» τις διαπραγματεύσεις.

Ωστόσο, η Φενερμπαχτσέ επανήλθε με νέα πρόταση, ενεργοποιώντας το plan b που είχε σχεδιάσει. Πιο συγκεκριμένα, πρότεινε την απόκτηση του διεθνούς Έλληνα επιθετικού ως δανεικό, με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Η Φούλαμ δέχθηκε να συζητήσει τη πρόταση, με μία προϋπόθεση. Ότι προτεραιότητα θα αποκτήσει οποιαδήποτε ομάδα θελήσει την αγορά του παίκτη.

Ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος αγωνίζεται επίσης ως δανεικός στον Ολυμπιακό, είναι δεδομένο πως δεν θα επιστρέψει στη Φούλαμ. Ο ίδιος δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στην κατώτερη τη τάξει αγγλική κατηγορία, στην οποία βρίσκεται η ομάδα που ανήκει, ενώ και οι Άγγλοι αδυνατούν να καλύψουν το υψηλό του συμβόλαιο, με τα έσοδα της Championship.

Για τον Μήτρογλου ενδιαφέρεται και ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά βρίσκεται σε επαφή με τον παίκτη, αλλά δεν έχει πραγματοποιηθεί κάποια κίνηση προς τη διοίκηση της Φούλαμ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα