Επιστρέφουν στις ομάδες τους Ερνάνι και Φινμπόγκασον

Ειλημμένη θεωρείται η απόφαση του Ολυμπιακού να «σπάσουν» τα συμβόλαια δανεισμού των Ερνάνι και Άλφρεντ Φινμπόγκασον, προκειμένου να αδειάσουν θέσεις στο ρόστερ της ομάδας ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο Ερνάνι αποδείχθηκε πολύ κατώτερος του αναμενόμενου, γεγονός που εξέθεσε τον Μάρκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν εκείνος που εισηγήθηκε την απόκτησή του από την Πόρτο, παραγκωνίζοντας τον Τζίμι Ντουρμάζ, τον οποίο απέκλεισε από τη λίστα του Champions League. Στην πορεία όμως, οι ισορροπίες άλλαξαν και ο Σίλβα αναγνώριζε το λάθος, περιβάλλοντας με εμπιστοσύνη τον διεθνή Σουηδό, ενώ εισηγήθηκε τη διακοπή της δανειακής σύμβασης με την Πόρτο για τον Ερνάνι.

Ο Φινμπόγκασον επίσης δεν ικανοποίησε, παρ’ ότι ήταν εκείνος που πέτυχε το νικητήριο γκολ στην ιστορική νίκη επί της Άρσεναλ, στο Emirates. Ο Ισλανδός θα επιστρέψει στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία διαπραγματεύεται ήδη την παραχώρησή του ως δανεικό σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Οι παραπάνω εξελίξεις ανοίγουν το δρόμο για την απόκτηση ενός επιθετικού, καθώς σε συνδυασμό με την πιθανότατη αποχώρηση του Άλαν Πουλίδο, ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί μία ακόμη λύση για την επίθεσή του. Ο Κριστιάν Καρεμπέ εξετάζει διάφορες περιπτώσεις και σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχει πραγματοποιήσει ήδη τις πρώτες επαφές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα