«Επιστρατεύει» Νοτιά και Παππά για το γήπεδο ο Μελισσανίδης

Κρίσιμος μήνας για το γήπεδο της ΑΕΚ. Η «Αγιά Σοφιά» μπήκε σε διαβούλευση, η οποία ακούγεται πως θα διαρκέσει για σχεδόν ενάμιση μήνα.

Κάτι που σημαίνει ότι μέχρι τότε θα πρέπει ο Δημήτρης Μελισσανίδης να έχει βρει τα χρήματα για την έναρξη των εργασιών. Διότι αν τα πράγματα εξελιχθούν καλώς και δεν προκύψει κάποιο νέο πρόβλημα μέσω της διαδικασίας της δημόσιας διαβούλευσης για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων, τότε από μέσα Σεπτεμβρίου, το αργότερο αρχές Οκτωβρίου, θα είναι όλα έτοιμα να ξεκινήσουν εργασίες στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» βρίσκεται μια ανάσα από μεγάλη συμφωνία με ξένη πολυεθνική. Όμως για να προχωρήσει, θα πρέπει πρώτα η «Δικέφαλος 1924» να έχει μαζέψει τα πρώτα σχεδόν 30 εκατομμύρια ευρώ από τα συνολικά κάπου στα 70 εκατομμύρια ευρώ που θα απαιτηθούν για το έργο.

Αυτά τα πρώτα 30 εκατ. ευρώ είναι τα χρήματα που έχει συμφωνήσει να πάρει η ΑΕΚ από την Περιφέρεια (τα 20 εκατ. ευρώ) συν εκείνα από την «Δικέφαλος 1924» (άλλα 10 εκατ. ευρώ).

Αγώνας δρόμου λοιπόν για τον Μελισσανίδη, ο οποίος πρέπει να τα βρει με την Περιφέρεια Αττικής και να ξεπεράσει τα εμπόδια, αλλά και τα λεφτά της «Δικέφαλος» να μαζέψει. Κάτι που σημαίνει, ότι θα πρέπει οι βασικοί μέτοχοι να βάλουν περισσότερο το χέρι στα ταμεία τους. Πού υπολογίζει περισσότερο ο Μελισσανίδης; Στους Πέτρο Παππά και Νίκο Νοτιά. Αυτούς θα καλέσει για βοήθεια και οικονομική στήριξη. Ξέρει ότι αγαπάνε την ΑΕΚ και πως παρά την πικρία τους για πολλά στο παρελθόν είναι πρόθυμοι να σταθούν κοντά σε ένα νέο εγχείρημα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα