Μάρκο Σίλβα: «Στον Ολυμπιακό δεν αρκεί να κερδίζεις»

Μεγάλη συνέντευξη στην πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» παραχώρησε ο προπονητής του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα, ο οποίος αναφέρθηκε στο «διαζύγιό» του με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά και τις υποχρεώσεις του στον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος προπονητής εξήγησε στους συμπατριώτες του ότι δεν επιθυμούσε σε καμία περίπτωση να αποχωρήσει κατ’ αυτόν τον τρόπο από τον σύλλογο της Λισαβόνας και δήλωσε ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ τους οπαδούς της ομάδας.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στις αυξημένες απαιτήσεις που έχει η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» και οι οπαδοί της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Στον Ολυμπιακό δεν είναι αρκετό να κερδίζει η ομάδα. Οι οπαδοί είναι πολύ απαιτητικοί και θέλουν να βλέπουν τους παίκτες τους να αποδίδουν σωστό και εντυπωσιακό ποδόσφαιρο. Θέλουν να είναι κυρίαρχοι μέσα στο γήπεδο και να παίζουν επιθετικά. Αυτό είναι σαφές στο μυαλό μου και αποτελεί στόχο μου».

Όσον αφορά τις μεταγραφές που σκοπεύει να κάνει, τόνισε ότι η πορτογαλική αγορά είναι ακριβή για το επίπεδο παικτών που έχει ανάγκη η νέα του ομάδα. Μίλησε και για την περίπτωση του Νέτο, τονίζοντας πως δεν είναι εύκολη η απόκτησή του, καθώς ο Πορτογάλος αμυντικός έχει συμβόλαιο με τη Ζενίτ Πετρούπολης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα