Επιστροφή για τον Παύλο Δερμιτζάκη

Ένας ακόμη άνθρωπος που έχει συνδυάσει την παρουσία του στα ελληνικά γήπεδα με το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ, φαίνεται ότι επιστρέφει στην «ασπρόμαυρη» οικογένεια. Ο λόγος για τον Παύλο Δερμιτζάκη ο οποίος μάλλον θα αναλάβει το ρόλο του τιμ μάνατζερ.

Ο νέος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Βεζυρτζής, ρωτήθηκε σχετικά και απάντησε ως εξής: «Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι, το σημαντικό είναι το πως θα βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ να οργανωθεί. Αν υπάρχει και χρειάζεται να φέρουμε έναν ακόμη άνθρωπο που θα βοηθήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα, θα τον φέρουμε»! Στην ουσία, προανήγγειλε την επιστροφή του 47χρονου Δερμιτζάκη, ο οποίος έχει προσφέρει στον Δικέφαλο ως παίκτης, αλλά κι ως προπονητής.

Είναι άλλη μία κίνηση της διοίκησης Σαββίδη με στόχο να θωρακίσει το σύλλογο με ανθρώπους που γνωρίζουν τον ΠΑΟΚ και έχουν και βιογραφικό επιτυχιών, ενώ προφανώς γνωρίζει και για το ήθος του Παύλο Δερμιτζάκη, το οποίο έχουν παραδεχθεί και οι συνεργάτες του σε όλες τις ομάδες στις οποίες έχει εργαστεί (Αστέρα Τρίπολης, Πανθρακικός, ΟΦΗ, Εργοτέλης Λαμία, Ατσαλένιος και Διαγόρας).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα