Πρόσεχε τι γράφεις στο διαδίκτυο!

«HALA Madrid, Puta Cataluna»! Που σημαίνει: «Ζήτω η Μαδρίτη, πουτάνα Καταλονία». Αυτή η ανάρτηση τεσσάρων λέξεων στάθηκε αφορμή να ακυρωθεί μία μετεγγραφή στην Μπαρτσελόνα μετά από επτά ώρες!

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος Σέρχι Γουαρδιόλα (δεύτερος από τα αριστερά στη φωτογραφία) προερχόμενος από την Αλκορκόν, κατάφερε να πάρει μετεγγραφή για τη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα και να προπονείται στη Μασία με ότι αυτό συνεπάγεται για την καριέρα του. Από το να πάρει ευκαιρία και να παίξει στην πρώτη ομάδα, μέχρι απλά να αποτελέσει σκαλοπάτι για κάποια ανδρική ισπανική ομάδα της Primera Division.

Στη β’ ομάδα κάθε ισπανικού συλλόγου πέραν των νεαρών, υπάρχουν και παίκτες πάνω από μία ηλικία, κυρίως για να προσθέτουν εμπειρία στο ρόστερ. Ο Γουαρδιόλα, λοιπόν (απλή συνωνυμία με τον Πέπε), άνηκε στην οικογένεια της Μπάρτσα, μόνο που το όνειρο κράτησε επτά ώρες. Λίγο μετά την υπογραφή του, άνθρωποι των «μπλαουγκράνα» ανακάλυψαν υβριστική ανάρτηση στο διαδίκτυο του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή (πριν από δύο χρόνια) και αποφάσισαν άμεσα την ακύρωση του συμβολαίου, χωρίς καν να τον αποζημιώσουν, αφού στο συμβόλαιο υπάρχει όρος για σεβασμός προς την Καταλονία.

Ο 24χρονος Σέρχι ισχυρίστηκε πως το μήνυμα το είχε γράψει ένας φίλος του, που του είχε πάρει το κινητό, αλλά η δικαιολογία δεν έγινε δεκτή και ο παίκτης απομακρύνθηκε δια παντός από την Μπαρτσελόνα!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα