Επιχείρηση «προσγείωση» στον… Άρη

Οι πανηγυρισμοί για τον θρίαμβο στο Φάληρο κοπάζουν σταδιακά στον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να συγκεντρώνονται ήδη στον επερχόμενο αγώνα με τον Άρη στη Λεωφόρο.

Είναι πολύ σύνηθες το φαινόμενο, ειδικά για τον Παναθηναϊκό, μετά από μια μεγάλη αγωνιστική επιτυχία να έρχεται… γκέλα! Αυτό δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να συμβεί και τώρα, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού», με τον Γιάννη Αναστασίου να αρχίζει την επιχείρηση «προσγείωση» για την ομάδα του, έτσι ώστε να πάρει ακόμα μια νίκη κόντρα στον Άρη στη Λεωφόρο το Σάββατο και να συνεχίσει την εξαιρετική της πορεία το τελευταίο διάστημα.

Στα αγωνιστικά, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Τριανταφυλλόπουλο και στον τραυματία Καπίνο, ενώ το δεδομένο είναι πως το Σάββατο στη Λεωφόρο αναμένεται κοσμοσυρροή, αφού ο κόσμος της ομάδας θέλει να αποθεώσει τους θριαμβευτές του «Γ. Καραϊσκάκης». Επίσης, η ΠΑΕ έχει προχωρήσει ήδη στις απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε να τιμήσει τον Παναθηναϊκό του 1964, τη μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που κατέκτησε αήττητο πρωτάθλημα, δίνοντας ακόμα πιο πανηγυρικό τόνο στο ματς με τους Θεσσαλονικείς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα