Ερωτικά μηνύματα σε 15χρονη μαθήτρια

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η αποκάλυψη ότι καθηγήτρια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, η οποία διδάσκει σε σχολείο της Ηπείρου, παρενοχλούσε σεξουαλικά μία 15χρονη μαθήτριά της.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν στην Αστυνομία οι γονείς μαθήτριας, η καθηγήτρια έστελνε στην κόρη τους ερωτικά μηνύματα. Την υπόθεση ανέλαβε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και αποδείχθηκε πως όντως η καθηγήτρια έστελνε μηνύματα σεξουαλικής φύσεως στη μαθήτριά της, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η γυναίκα συνελήφθη και αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς έχουν καταθέσει μήνυση.

Στις προσωπικές σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της καθηγήτριας, όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, φέρεται να εντοπίστηκε πλούσιο υλικό, που αποδεικνύει ότι το σχολείο για την ίδια ήταν χώρος για να εντοπίζει και να παρενοχλεί ανήλικα κορίτσια.

Για το θέμα, τέλος, έχει ενημερωθεί πλήρως η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, η οποία αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα την απόφασή της για την εν λόγω εκπαιδευτικό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα