Εσιέν και Μεξές σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό!

Ταξίδι στο Μιλάνο πραγματοποίησε ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Πιέρ Ισά, προκειμένου να έρθει σε επαφή με μεταγραφικούς στόχους της ομάδας και πιο συγκεκριμένα τους Μίκαελ Εσιέν και Φιλίπ Μεξές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το στέλεχος των «ερυθρόλευκων» ταξίδεψε στην πόλη του ιταλικού βορρά προκειμένου να συναντηθεί με τους δύο παίκτες, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι από τη Μίλαν. Οι υποθέσεις και των δύο δεν είναι καινούργιες για την ομάδα του Πειραιά, ωστόσο φαίνεται να έχουν ωριμάσει οι συνθήκες και οι πιθανότητες μίας ενδεχόμενης συνεργασίας να έχουν αυξηθεί σημαντικά.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του Ολυμπιακού είναι η δεδομένη συμμετοχή του στο Champions League και η καλή μαρτυρία που έχει από άλλους μεγάλους αστέρες οι οποίες φόρεσαν τη φανέλα του και ειδικότερα του Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος έχει και ρόλο στη διοίκηση.

Τα μειονεκτήματα είναι το χαμηλό επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος και οι εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα, με την πιθανότητα αποκλεισμού του ελληνικού ποδοσφαίρου από τις διεθνείς ομοσπονδίες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα