Ζήτησε μπαράζ από τον Κοντονή

 

Να που τελικά δεν ήταν λόγια του αέρα η διάθεση και η πρόθεση του Άλεξ Κάλας να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να εξαντληθούν τα περιθώρια ανόδου του Άρη στη Football League.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Θεσσαλονίκης συναντήθηκε με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, προκειμένου να τον ενημερώσει πως οι προκηρύξεις διεξαγωγής αγώνων της Football League και Football League 2, δεν προβλέπουν τι γίνεται στις περιπτώσεις που επαγγελματικές ομάδες δεν μπορούν να ανταποκριθούν και υποβιβάζονται! Ο Κάλας ζήτησε από τον Κοντονή να ισχύει η δικαιότερη δυνατή λύση, δηλαδή μπαράζ μεταξύ των ομάδων της Football League 2.

Ο υφυπουργός απάντησε πως θα γίνει ότι χρειάζεται για να τηρηθεί η νομιμότητα. Υπό αυτό το πρίσμα, εκείνο που μάλλον θα συμβεί είναι να διεξαχθεί ένας όμιλος των τεσσάρων ομάδων που τερμάτισαν δεύτερες στους ισάριθμους ομίλους της ερασιτεχνικής κατηγορίας και να κερδίσουν την άνοδο όσες… «χωράνε» μετά τις ανακατατάξεις.

Η πράξη αυτή αποδεικνύει πως η διοίκηση του Άρη έχει όντως διάθεση να ανεβάσει και πάλι την ομάδα στα μεγάλα σαλόνια και ψάχνει με κάθε μέσο να σώσει τη φετινή χρονιά. Διαφορετικά, η υλοποίηση του προγράμματος θα αργήσει πολύ…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα