Ζήτησε να φύγει από τη Βαλένθια ο Ματιέ!

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη Βαλένθια γνωστοποίησε ο Γάλλος αμυντικός των «νυχτερίδων», Ζερεμί Ματιέ, ο οποίος φέρεται να έχει συνάψει μυστική συμφωνία με την Μπαρτσελόνα!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, ο 30άχρονος ποδοσφαιριστής ζήτησε συνάντηση με τη διοίκηση της ομάδας του, στους ανθρώπους της οποίας εκδήλωσε τη σαφή του πρόθεση να αλλάξει φανέλα. Ο Ματιέ είχε συνάντηση με τον εκτελεστικό διευθυντή του ισπανικού συλλόγου, Φραντσίσκο Ρουφέτε, ο οποίος τον ρώτησε ευθέως αν ο λόγος που θέλει να φύγει, είναι η Μπαρτσελόνα.

Ο πρόεδρος των «νυχτερίδων», Αμαντέο Σάλβο, δήλωσε πως όποια ομάδα επιθυμεί να αγοράσει τον Ματιέ, θα πρέπει να καταβάλλει εξ ολοκλήρου τη ρήτρα μεταγραφής του, ήτοι 20 εκατομμύρια ευρώ, συν τους φόρους, γεγονός που μπορεί να φτάσει το κόστος στα 36 εκατομμύρια. Πρόκειται για ένα νούμερο, το οποίο η Μπαρτσελόνα δεν είναι σε καμία περίπτωση διατεθειμένη, να καλύψει. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βαρκελώνη, αν το συνολικό κόστος της μεταγραφής κυμανθεί γύρω στα 20 εκατομμύρια, τότε η διοίκηση της Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένη να προχωρήσει την υπόθεση του Γάλλου κεντρικού αμυντικού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα