Ζητάνε κι άλλα για τον Ανδρεόπουλο!

Οριστική έδειχνε μέχρι πριν από λίγες μέρες η μετακόμιση του Κυριάκου Ανδρεόπουλου από την Κέρκυρα στα Σπάτα προκειμένου να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής τα έχει βρει με την Ένωση, η προσφορά των «κιτρινόμαυρων» (150.000 ευρώ) προς τη διοίκηση της Κέρκυρας έδειχνε αρκετή και έμεναν τα διαδικαστικά, μέχρι που ξαφνικά το ενδιαφέρον για τον 21χρονο αυξήθηκε. Οι πληροφορίες θέλουν ομάδα της Super League να έχει μπει «σφήνα» για την απόκτηση του Κυριάκου, αλλά στην ΑΕΚ δεν έχουν διακρίνει κινητοποίηση από ΠΑΟ και Ολυμπιακό. Τώρα, αν το θέμα έχει προκύψει από τον ΠΑΟΚ ή τον  Ατρόμητο είναι άλλο θέμα, αλλά για την ώρα οι άνθρωποι της Ένωσης πιστεύουν πως το φερόμενο ενδιαφέρον έχει δημιουργηθεί μέσα από την Κέρκυρα…

Μάλιστα, στα αυτιά των ανθρώπων της ΑΕΚ έφτασε η πληροφορία ότι η Κέρκυρα ζητά 250 χιλιάρικα για τον παίκτη και όχι 150! Αν αυτό επιβεβαιωθεί, ο «Δικέφαλος» θα αποσυρθεί αμέσως, αφού η ΠΑΕ έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους πως δεν μπαίνει σε διαδικασίες πλειστηριασμού. Άλλωστε, το απέδειξε αυτό και στις περιπτώσεις Ορλάντο Σα και Κρισλάν, όπου η Ένωση έδινε μισό εκατομμύριο και όταν πήρε απάντηση πως η τιμή των δύο παικτών είναι διπλάσια, αποσύρθηκε αμέσως από τις διαπραγματεύσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα