Ζιλμπέρτο Σίλβα: Χωρίς Champions League δεν… πάμε πουθενά

Ψηλά θέτει τον πήχη ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Ζιλμπέρτο Σίλβα, κάνοντας λόγο για μόνιμη συμμετοχή της ομάδας στο Champions League, προκειμένου να αποδώσει το πλάνο που έχει ετοιμάσει.

Μετά τη συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο Ζιλμπέρτο είχε συνάντηση με τον Αντρέα Στραματσιόνι, σχετικά με τον σχεδιασμό. Ο Ιταλός τεχνικός ενημέρωσε τον Βραζιλιάνο για τις επαφές που έχει κάνει, αλλά και τις θέσεις στις οποίες χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα του.

Ο Ζιλμπέρτο θα περάσει από το «μικροσκόπιο» την ομάδα στα παιχνίδια που απομένουν για τα play off, ώστε να διαμορφώσει πλήρη άποψη και να συζητήσει πάνω σε άλλη βάση με τον τεχνικό του «τριφυλλιού».

Βασική προϋπόθεση για να βγει το πλάνο, είναι η ομάδα να διασφαλίσει τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και να συμμετάσχει στα προκριματικά για τους ομίλους του Champions League.

Στραματσιόνι και Ζιλμπέρτο συζήτησαν για τα προβλήματα και τα κενά που έχει η ομάδα, τα οποία την εμποδίζουν να αποδώσει το δημιουργικό ποδόσφαιρο που επιθυμούν η διοίκηση και οι οπαδοί.

Ο Ζιλμπέρτο, ωστόσο, γνωρίζει πως όλα εξαρτώνται από τα έσοδα, για τα οποία ο ίδιος θα κάνει κινήσεις, αλλά απαιτείται και η αγωνιστική επιτυχία της ομάδας, ώστε να εισρεύσουν στο ταμείο περισσότερα χρήματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα