«Ηθικός αυτουργός η κυβέρνηση για την αυτοκτονία του απολυμένου σχολικού φύλακα στην Πάτρα»

Τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη της για την αυτοκτονία του απολυμένου Σχολικού Φύλακα στην περιοχή της Αγυιάς Πάτρας, όπως και τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του αυτόχειρα, εκφράζει η ΠΟE- ΟΤΑ.

 

Ο απολυμένος σχολικός φύλακας ο οποίος ζούσε χωρίς ρεύμα με τη κατάκοιτη μητέρα του, έδωσε τέλος στη ζωή του το απόγευμα της Παρασκευής.

” Η αυτοκτονία του απολυμένου Σχολικού Φύλακα, πατέρα δύο παιδιών, προκαλεί οργή στον κλάδο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την ανθρωποκτόνα νεοφιλελεύθερη πολιτική των μνημονίων που εφαρμόζει κατά γράμμα η κυβέρνηση Σαμαρά και Βενιζέλου, πιστή στις εντολές των τοκογλύφων δανειστών”, σημειώνει σε ανακοίνωση της η ΠΟE- ΟΤΑ.

 

” Είναι αυτή η πολιτική που όπλισε το χέρι του Σχολικού Φύλακα και τον οδήγησε στην αυτοκτονία. Είναι αυτή η πολιτική που πέταξε στο δρόμο εν μία νυκτί τους Σχολικούς Φύλακες και τους Δημοτικούς Αστυνομικούς, οδηγώντας τους στη φτώχια και στην εξαθλίωση. Είναι αυτή η πολιτική που διαλύει την κοινωνία ολόκληρη.

 

Κι’ όμως, η κυβέρνηση, ο ηθικός αυτουργούς για τις χιλιάδες αυτοκτονίες στην Ελλάδα, συνεχίζει να εφαρμόζει την απάνθρωπη και αντεργατική πολιτική των μνημονίων ετοιμάζοντας νέες χιλιάδες απολύσεις, στερώντας το δικαίωμα στην εργασία, το δικαίωμα στην ίδια τη ζωή.

Φτάνει πια με τη θανατηφόρα συνταγή των μνημονίων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα