Η «Αγία Σοφία» και πάλι στο περίμενε

 

Τουλάχιστον δύο μήνες ακόμα θα πρέπει να κάνουν υπομονή οι οπαδοί της ΑΕΚ, ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου.

Και αυτό γιατί έγινε αποδεκτό το αίτημα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας από το αρμόδιο υπουργείο, να παραταθεί η δημόσια διαβούλευση αναφορικά με την περιβαλλοντική μελέτη του έργου. Το υπουργείο πρότεινε να παραταθεί η διαδικασία για 45 εργάσιμες ημέρες ακόμα, μεταφέροντας την υπόθεση για τέλη Νοεμβρίου.

Στην ΑΕΚ είχαν πάρει διαβεβαίωση πως το αίτημα του δήμου δεν θα έχει καμία τύχη, αλλά τελικά όχι μόνο είχε, αλλά πήρε τη μέγιστη παράταση των 45 ημερών, ενώ υπήρχε η δυνατότητα μικρότερης παράτασης! Η ΠΑΕ ψάχνει ήδη τρόπους να αντιδράσει μέσω της νομικής οδού.

Αναλυτικά η απόφαση της γενικής γραμματείας του ΥΠΑΠΕΝ:

«ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΥΠΑΠΕΝ

ΘΕΜΑ: Παράταση του χρονικού διαστήματος ισχύος της δημόσιας διαβούλευσης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου “Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής”

Έχοντας υπόψη: 1. Το Νόμο … 9. Το υπ΄ αριθμ. 2287/14.9.15 του Γραφείου Γενικής Γραμματέως ΥΠΑΠΕΝ με το οποίο διαβιβάσθηκε στη ΔΙΠΑ/ΥΠΑΠΕΝ το υπ΄ αριθμ. 18218/10.09.15 έγγραφο του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος…

Αποφασίζουμε την παράταση του χρονικού διαστήματος ισχύος της δημόσιας διαβούλευσης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου “Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής” για πρόσθετο χρονικό διάστημα σαράντα πέντε (45) εργασίμων ημερών από τις 22-9-2015 (λήξη χρόνου αρχικά προβλεπόμενης προθεσμίας διαβούλευσης), σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην παράγραφο 4 του άρθρου 3 του Ν. 4014/2011

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΑΡΙΤΑΚΗ».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα