Η απάντηση Τσακαλώτου στη φημολογία περί καβγάδων στη κυβέρνηση

Στα όσα λέγονται  περί «καβγάδων στην κυβέρνηση εστίασε ο  Ευκλείδης Τσακαλώτος, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή». Ο υπουργός Οικονομικών εξέφρασε  την θέση του  ότι η φημολογία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα περί «καβγάδων στην κυβέρνηση», για διάσταση απόψεων με τον πρωθυπουργό, είναι πολιτικός αφρός.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως η εφημερίδα επικοινώνησε με τον υπουργό με αφορμή και τα όσα εκτυλίχθηκαν στη Βουλή με την «κόντρα» Βούτση – Τσακαλώτου και, όπως σημειώνεται στο σχετικό ρεπορτάζ, «ο ίδιος ο κ.Τσακαλώτος ήθελε να απαντήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που κατά τη διάρκεια της ομιλίας του τον ανέφερε οκτώ φορές λέγοντας σημαντικές ανακρίβειες».

«Οτιδήποτε περαιτέρω το δημιούργησε ο Βασίλης Κικίλιας με τη διαρροή που έκανε στους κοινοβουλευτικούς δημοσιογράφους, εξήγησε ο υπουργός» υπογραμμίζει η Αυγή, η οποία επισημαίνει πως ο υπ. Οικονομικών «υπογράμμισε μάλιστα ότι όλα αυτά τα θέματα τα θεωρεί πολιτικό αφρό, για τα οποία δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσει να ασχολείται περισσότερο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα