Η Δόξα κρίνει το μέλλον του Άρη και του Πανσερραϊκού

Η Δράμα και οι Σέρρες είναι κοντινές πόλεις. Το ταξιδάκι κρατάει μία ώρα. Πολλοί Σερραίοι πάνε για καφέ στη Δράμα και πολλοί Δραμινοί πίνουν ποτάκι στις Σέρρες. Και πως τα έφερε η τύχη, στα μέσα του Μάη του 2015, η Δόξα και ο Πανσερραϊκός να παίζουν την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League 2 και το αποτέλεσμα να κρίνει πολλά.

Συγκεκριμένα, αν ο Πανσερραϊκός νικήσει, ανεβαίνει κατηγορία, αν κάνει γκέλα, επιτρέπει στον Άρη αν νικήσει στο δικό του αγώνα με τον Ορφέα Αλεξανδρούπολης να ανέβει και να σώσει τη χρονιά! Και για να υπάρχει μεγαλύτερη αγωνία, άνθρωποι του Άρη πλησίασαν εκείνους της Δόξας για να τους ζητήσουν να… παίξουν την μπάλα της ζωής τους! Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο πρόεδρος της Δόξας, Ηλίας Χατζηελευθερίου σε δηλώσεις του στο αθλητικό ραδιόφωνο «Metropolis» των Σερρών, όπου τόνισε χαρακτηριστικά: «Με ενόχλησαν από τον Άρη και μου είπαν να παίξουμε για τη νίκη. Αυτό είναι αυτονόητο. Δηλαδή τι να πω στα παιδιά, καθίστε να χάσετε; Δεν γίνονται αυτά!»

Τώρα, αν η προτροπή των ανθρώπων του Άρη συνοδεύτηκε και με δώρο δεν το ξέρει κανείς… Πάντως, στην Ισπανία αυτά τα δώρα θεωρούνται νόμιμα και φυσιολογικά και μάλιστα σχεδόν προβλεπόμενα. Στη δε Αγγλία, είναι τιμή για μία ομάδα να κόβει βαθμούς την τελευταία αγωνιστική από συλλόγους που «καίγονται».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα