Η Ιντερνασιονάλ ανακοίνωσε την απόκτηση Μολέδο τον Ιούλη

Οι πληροφορίες που δημοσίευσαν χθες (9/1) ΜΜΕ στη Βραζιλία, αποδείχτηκαν 100% βάσιμες. Αφού σήμερα (10/1) επιβεβαιώθηκαν επίσημα. Η Ιντερνασιονάλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέδο. Η «Κολοράντο» υπέγραψε – όπως είχε δικαίωμα – με τον 30χρονο στόπερ, συμβόλαιο συνεργασίας. Το οποίο, θα ενεργοποιηθεί από την 1η Ιουλίου.

Το ερώτημα που προκύπτει, είναι που θα αγωνίζεται ο Μολέδο, ως το καλοκαίρι; Θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό; Το ενδεχόμενο αυτό – με την κατάσταση που επικρατεί στους «πράσινους» – φαντάζει, μάλλον, πολύ δύσκολο. Θα υπάρξει προσέγγιση – όπως υποστήριζαν τα βραζιλιάνικα δημοσιεύματα χθες – των τριφυλλοφόρων με την Ιντερνασιονάλ; Ώστε με ένα ποσό της τάξης περίπου των 300.000 ευρώ, ο επαναπατρισμός του ποδοσφαιριστή στο Πόρτο Αλέγκρε να γίνει άμεσα;

Και με τον ΠΑΟΚ τι θα γίνει; Θα εξακολουθήσει τις διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό, για δανεισμό του Μολέδο; Θέλει τον ποδοσφαιριστή μόνο ως το καλοκαίρι ή και για τη νέα αγωνιστική χρονιά; Αν ισχύει το δεύτερο ενδεχόμενο, τότε σημαίνει ότι θα πρέπει τα στελέχη του να διευρύνουν τις επαφές και με τους ιθύνοντες στο Βραζιλιάνικο σύλλογο. Εκτός, αν οι «ασπρόμαυροι» – μετά την εξέλιξη αυτή – αποσυρθούν από την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα