Η λάτιν τραγουδίστρια αδελφή του Κριστιάνο Ρονάλντο

Είναι διάσημος ποδοσφαιριστής, έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως δεν είναι ο μοναδικός «αναγνωρίσιμος» στην οικογένειά του. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο διαθέτει μία… λάτιν αδελφή, η οποία κάνει διεθνή καριέρα στη μουσική σκηνή. Το όνομά της… Κάτια Αβέιρο ή Ρονάλντα!

Η 38χρονη ποπ ερμηνεύτρια είναι πασίγνωστη στη μουσική σκηνή σε Πορτογαλία και Ισπανία και πλέον, άνοιξε τα φτερά της για διεθνή καριέρα, στα πρότυπα του αδερφού της.

ronaldo4 ronalldo 3 ronasldo

Μετά τη συνεργασία της με την Lady Gaga στο «Just dance», θέλοντας να ευχαριστήσει το διάσημο αδελφό της, κυκλοφόρησε το «Obrigada mano» (χείρα βοήθειας), το οποίο και του αφιέρωσε. Πριν μερικές μέρες, έκανε το καθοριστικό βήμα προς τη διεθνή αναγνώριση και μπήκε στα τσαρτ στις ΗΠΑ με το «Latina de cuerpo y alma» (Λατίνα στο σώμα και στη ψυχή). Ο Ρονάλντο, μάλιστα, το προμοτάρει όσο περισσότερο γίνεται, δηλώνοντας στα social media, περήφανος για τα κατορθώματα της αδελφής του.

Η Κάτια είναι μητέρα δύο παιδιών, του 15χρονου Ροντρίγκο και του 5χρονου Ντένι, ενώ συμβάλει τα μέγιστα στο μεγάλωμα και του γιο του Ρονάλντο, ονόματι, επίσης Κριστιάνο Ρονάλντο. Το πλήρες όνομα της είναι Liliana Catia Dos Santos Aveiro και πλην του βενιαμίν άσου της Ρεάλ, η οικογένεια Ρονάλντο περιλαμβάνει δύο ακόμη αδέλφια, τη 41χρονη Έλμα και τον 40χρονο Χούγκο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα