Η Μάντσεστερ Σίτι δίνει 100 εκατομμύρια για Πογκμπά!

Πρόταση ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ ετοιμάζεται να καταθέσει η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι στη Γιουβέντους, για την απόκτηση του διεθνούς Γάλλου, Πολ Πογκμπά!

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές στη Μεγάλη Βρετανία, οι «πολίτες» είναι έτοιμοι να κοντράρουν την πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία ανέρχεται στα 80 εκατομμύρια ευρώ. Οι δύο μεγάλοι σύλλογοι φέρονται να επιδίδονται σε «γκραν πρι» διεκδίκησης του 22χρονου μέσου της «γηραιάς κυρίας», ο οποίος θεωρείται η πλέον προσεγγίσιμη μεταγραφή ανωτέρου επιπέδου ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Η Γιουβέντους, πάντως, εξακολουθεί να εμμένει στη θέση της, επαναλαμβάνοντας πως αυτό το καλοκαίρι, δεν παραχωρείται ο παίκτης. Η εμμονή των «μνηστήρων» πάντως είναι μεγάλη και κανείς δεν είναι σε θέση να προδικάσει το αποτέλεσμα, ιδιαίτερα αν ο ποδοσφαιριστής θελήσει να αλλάξει περιβάλλον.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις στην Ιταλία, η «γηραιά κυρία» δεν πρόκειται να συζητήσει καμία πρόταση, πριν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο Champions League, ιδιαίτερα μετά τη νίκη της επί της Ρεάλ Μαδρίτης και την προοπτική πρόκρισης στον τελικό του θεσμού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα