Η Μίλαν ζήτησε και τον Κάμπελ στα ανταλλάγματα!

Νέα διάσταση λαμβάνει η υπόθεση του Τζόελ Κάμπελ. Η Μίλαν πρότεινε στην Άρσεναλ να συμπεριληφθεί ο Κοσταρικανός επιθετικός στα ανταλλάγματα για τον Μάριο Μπαλοτέλι, ώστε να μειωθεί καθοριστικά το κόστος της μεταγραφής!

Είναι γνωστό πως οι Μιλανέζοι έχουν πάρει την απόφαση να παραχωρήσουν με ελεύθερη μεταγραφή τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος έχει περιέλθει στη δυσμένεια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο ιδιοκτήτης των «ροσονέρι» δεν δίστασε να καταφερθεί εναντίον του Μπαλοτέλι, ορίζοντας ουσιαστικά το τέλος του Ιταλού επιθετικού στην ομάδα του. Πριν λίγα 24άωρα, η Άρσεναλ προχώρησε σε επίσημη κρούση για τον Μπαλοτέλι, με τους Μιλανέζους να κοστολογούν τον παίκτη τους στα 35 εκατομμύρια ευρώ.

Το νούμερο είναι μεγάλο, αλλά και το ενδιαφέρον των «κανονιέρηδων» έντονο. Η απάντηση των Λονδρέζων ήταν ότι θέλουν τον παίκτη, αλλά περιμένουν από τη Μίλαν μία αντιπρόταση, ώστε να μειωθεί το κόστος μετακίνησης του μίστερ Μάριο. Η αντιπρόταση ήρθε άμεσα και αφορά την παραχώρηση με ελεύθερη μεταγραφή του Τζόελ Κάμπελ, η οποία θα επιφέρει την καθοριστική μείωση των χρημάτων που θα πρέπει να δώσει η Άρσεναλ.

Αν συνυπολογίσουμε και το έντονο ενδιαφέρον της Έβερτον, η οποία θέλει τον Κοσταρικανό δανεικό για έναν χρόνο, γεγονός που βολεύει αφάνταστα τον Αρσέν Βενγκέρ, αντιλαμβανόμαστε πως μειώνονται σημαντικά οι πιθανότητες για τον Ολυμπιακό. Οι πρωταθλητές Ελλάδος ενδιαφέρονται να διατηρήσουν τον παίκτη στο δυναμικό τους, καθώς τη χρονιά που πέρασε και αγωνίστηκε ως δανεικός, ανέδειξε το πλούσιο ταλέντο του, ενώ εντυπωσιάζει και με τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Σε κάθε περίπτωση, είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανταγωνιστείς ομάδες μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, οι οποίες και περισσότερα έσοδα έχουν και προσφέρουν επιπλέον κίνητρα στον εκάστοτε ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα