Η Μαντόνα στο Λονδίνο για τον Ρόκο

ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΣΙΡΙΑΛ;

Η Μαντόνα έχοντας τελειώσει το εξαντλητικό tour με τις συνεχείς συναυλίες της, από τη Νέα Υόρκη, πήρε απευθείας το αεροπλάνο για το Λονδίνο για να συναντήσει τον Γκάι Ρίτσι και τον γιο τους, Ρόκο.

Οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν στο Χίθροου κατά την άφιξή της στη βρετανική πρωτεύουσα, ντυμένη στα μαύρα από την κορυφή ως τα νύχτα, με μεγάλα γυαλιά κι ένα ελαφρύ χαμόγελο στα χείλη.

Είναι δεδομένο ότι αυτό της το ταξίδι έχει να κάνει με τον 15χρονο γιο της Ρόκο, ο οποίος τον τελευταίο καιρό μένει με τον πατέρα του στο Λονδίνο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ποπ σταρ είναι πολύ προβληματισμένη για το γεγονός ότι ο γιος της δεν πηγαίνει σχολείο.

Φαίνεται πως έχει μετανιώσει για την τροπή που πήραν τα πράγματα με τον γιο της να δείχνει μένος προς τη μητέρα του και πρόσφατα να γράφει στα social media πως είναι “ο γιος μίας σκύλας”. Από την πλευρά της η Μαντόνα, στην πρόσφατη συναυλία της στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας τόνισε: “Δεν υπάρχει πιο δυνατή αγάπη από αυτήν που νιώθει μία μητέρα για το γιο της, όμως αν μιλήσω για εκείνον περισσότερο, πιθανόν να κλάψω”.

madona

madona2

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα