Η Μαρσέιγ «σκάει» 5,5 εκατ. για Αμπέιντ!

Την απόφαση να καταβάλουν το ποσό των 5,5 εκατ. ευρώ που προβλέπεται ως ρήτρα στο συμβόλαιο του Μεχντί Αμπέιντ με τον Παναθηναϊκό και να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Αλγερινό μεσοεπιθετικό, έλαβαν οι άνθρωποι της γαλλικής Μαρσέιγ, στην οποία προπονητής είναι ο πρώην του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονζάλεθ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίσημη πρόταση των Γάλλων αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα. Ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Βινσέντ Λαμπρούν, ενημέρωσε για τις προθέσεις του το υπόλοιπο διοικητικό σχήμα, καθώς και για τις υπόλοιπες αλλαγές που σκέφτεται για το ποδοσφαιρικό τμήμα, ώστε την επόμενη περίοδο η ομάδα να παρουσιάσει βελτιωμένη εικόνα.

Η Μαρσέιγ, ωστόσο, δεν είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Αμπέιντ. Ο Αλγερινός άσος του «τριφυλλιού» βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο τόσο της Πόρτο, όσο και της προηγούμενης ομάδας του, της Νιούκαστλ, την τεχνική ηγεσία της οποίας ανέλαβε ο Ράφα Μπενίτεθ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ των βρετανικών ΜΜΕ, ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε την επιστροφή του Αμπέιντ, ενώ ο τελευταίος εμφανίζεται διατεθειμένος να επιστρέψει στην Αγγλία, έστω και αν η Νιούκαστλ υποβιβαστεί στην Championship.

Εφόσον κατατεθεί και επισήμως από τη Μαρσέιγ η προσφορά των 5,5 εκατ. ευρώ, η οποία καλύπτει τη ρήτρα εξαγοράς του παίκτη και κλείσει η συμφωνία, ο Παναθηναϊκός θα βγάλει κέρδος σχεδόν πέντε εκατ. ευρώ μέσα σε έναν χρόνο. Ο Αμπέιντ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι με το ποσό των 600.000 ευρώ και ενδέχεται να πωληθεί με 5,5 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα