Η Μπεσίκτας ετοιμάζει επίσημη πρόταση για Μήτρογλου!

Επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου από τη Φούλαμ, ετοιμάζεται να καταθέσει η Μπεσίκτας, προσφέροντας λύση… σωτηρίας στον αγγλικό σύλλογο, ο οποίος δαπάνησε ένα πολύ μεγάλο ποσό για τον Έλληνα επιθετικό και ευελπιστεί να πάρει πίσω, έστω και ένα μέρος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία και την Αγγλία, οι δύο ομάδες έχουν ήδη επικοινωνήσει. Οι παράγοντες της Φούλαμ πιστεύουν πως θα υπάρξει άμεση εξέλιξη, μία εκτίμηση που ενισχύεται από τις δηλώσεις του προπονητή των Τούρκων, Σλάβεν Μπίλιτς. Ο Κροάτης αναφέρθηκε στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας του, λέγοντας πως σύντομα καλείται να δώσει προκριματικούς αγώνες για το Champions League και πρέπει άμεσα να προχωρήσει στην ενίσχυση του ρόστερ, ώστε η ομάδα να είναι καθ’ όλα έτοιμη για τη δύσκολη αποστολή που θα πρέπει να φέρει σε πέρας. Ο Κώστας Μήτρογλου προορίζεται για αντικαταστάτης του Πορτογάλου Ούγκο Αλμέιδα, αν και δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος. Σε κάθε περίπτωση όμως, ο 26άχρονος επιθετικός βρίσκεται στην πρώτη θέση των προτιμήσεων του Μπίλιτς.

Οι Άγγλοι από την πλευρά τους, που δαπάνησαν σχεδόν 15 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου, ευελπιστούν ότι μόλις έναν χρόνο μετά, θα καταφέρουν να πάρουν πίσω το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων τους και θα απαλλαγούν από ένα πολύ ακριβό συμβόλαιο, το κόστος του οποίου δεν μπορούν να «σηκώσουν» μετά τον υποβιβασμό τους στην Championship.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα