«Η Παρί αποτελεί την τελευταία μου ευκαιρία…»

Δεν μας έχει συνηθίσει σε δηλώσεις ανάλογου ύφους… Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς δήλωσε πως η Παρί Σεν Ζερμέν αποτελεί, για τον ίδιο, την τελευταία του ευκαιρία να κατακτήσει το Champions League!

Ο Σουηδός επιθετικός, μέσα από τα λεγόμενά του, έδωσε και μία ακόμη είδηση. Ότι η ομάδα του Παρισιού θα αποτελέσει τον τελευταίο του σταθμό στην Ευρώπη. Με άλλα λόγια, ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής σκοπεύει να κλείσει την καριέρα του εκτός Ευρώπης, πιθανότατα σε κάποια ομάδα της Αραβίας ή των Η.Π.Α., όπως συνηθίζεται από πολλά μεγάλα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Ας δούμε τι δήλωσε ο διεθνής Σουηδός: «Νομίζω πως είναι η μεγαλύτερή μου ευκαιρία να κατακτήσω το Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς με τους Γάλλους θα είναι το τελευταίο μου συμβόλαιο στην Ευρώπη. Βρισκόμαστε στα προημιτελικά και έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία σπουδαία ομάδα. Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε, καθώς είμαστε νέοι στο θεσμό, σε σύγκριση με την Τσέλσι που διαθέτει μία εμπειρία 10 χρόνων. Έχουν κερδίσει το Europa League, το Champions League και διαθέτουν μία πολύ καλή ομάδα. Η Τσέλσι είναι ένα σπουδαίο κλαμπ. Θα είναι συναρπαστικά, αλλά πιστεύω πως η Τσέλσι είναι το σαφές φαβορί. Ο καθένας είναι εξαιρετικός με το δικό του τρόπο. Σαν προπονητής ο Μουρίνιο έχει κατακτήσει τα πάντα, εκτός από το EURO και το Μουντιάλ. Τον γνωρίζω σαν προπονητή και είναι ένα εξαιρετικό άτομο. Έχω δουλέψει μαζί του και πάντα είχαμε μία πολύ καλή σχέση».

Αναφερόμενος στην Παρί Σεν Ζερμέν και στις διαφορές που υπάρχουν με άλλες χρονιές, δήλωσε: «Υπάρχουν μεγάλες διαφορές φέτος, σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια. Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που παίζουμε μαζί και πραγματικά είναι πολύ καλύτερα, καθώς γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον. Αισθάνομαι πολύ καλά. Θα έλεγα πως είναι η καλύτερή μου σεζόν, με διαφορά. Τόσο σε επίπεδο απόδοσης, όσο και σωματικά. Αισθάνομαι πολύ δυνατός και εξακολουθώ να βελτιώνομαι. Είμαι πολύ χαρούμενος στην Παρί, πολύ δε περισσότερο που μετατρέπεται σε ένα από τα κορυφαία κλαμπ στην Ευρώπη. Έχουν γίνει πολλές αλλαγές τα τελευταία δύο χρόνια. Έχω δει τον φάκελο, τόσο για τα εντός γηπέδου πλάνα, όσο και για τα εκτός και είμαι πολύ χαρούμενος με το πλάνο που υπάρχει».

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς αποκάλυψε και την πρόταση που είχε από αγγλικές ομάδες, όταν αγωνιζόταν στην Μίλαν: «Είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Αγγλία, όταν αγωνιζόμουν στην Μίλαν, αλλά όταν θα πλησιάσω στο τέλος της καριέρας μου, δεν νομίζω πως θα ήταν καλό για μένα να αγωνιστώ στην Premier League, παρότι σέβομαι πολύ τις ομάδες και όσους αγωνίζονται στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα