Η Ρένια Λουιζίδου αποκαλύπτει την ηλικία της

Την ηλικία της δεν την κρύβει, καθώς πολλοί θα μπορούσαν να την υπολογίσουν κάνοντας μερικές πράξεις. Η Ρένια Λουιζίδου παραδέχεται πως δεν την αρέσει που μεγαλώνει, αλλά από τη στιγμή που δεν έχει επιλογές, προτιμάει λέει να μεγαλώνει με χάρη και αξιοπρέπεια.

«Όταν με ρωτάνε λέω πως είμαι 50 ετών, δεν το κρύβω. Εξάλλου είμαι από μικρή σε αυτό το επάγγελμα και οποιοσδήποτε μπορεί να βρει την ηλικία μου με μια απλή πρόσθεση ή αφαίρεση. Είναι βλακώδες να κάνω τη μικρότερη», σχολίασε σε συνέντευξη στο Έθνος TV.

Σε ερώτηση αν θα έκανε κάποια πλαστική υπογράμμισε: «Δεν ξέρω τι θα κάνω. Δεν είμαι κατά των πλαστικών αν κάποιος το αισθανθεί σαν ανάγκη. Δεν θα ήθελα να οδηγηθώ σε κάτι που θα με κάνει να έχω ένα αφύσικο, πλαστικό πρόσωπο που κοντεύει να γίνει από μόνο του μια κατηγορία. Άνθρωποι οι οποίοι δεν είναι ούτε νέοι, ούτε γέροι είναι κάτι ανάμεσα.

Ένα καινούργιο είδος προσώπου κυκλοφορεί όλο και πιο πολύ. Κάπως γυαλίζει, κάπως είναι πρησμένο. Μπορώ να πω ότι σε αυτό με βοήθησε η κρίση. Μπήκαν άλλες προτεραιότητες στη ζωή μου αυτή τη δεκαετία που ενδεχομένως θα με απασχολούσε περισσότερο η εξωτερική μου εμφάνιση. Ασχολήθηκα με άλλα θέματα πιο σημαντικά από το προγούλι μου».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα