Η Ρόμα προτείνει νέο συμβόλαιο στον Μανωλά

Το ενδιαφέρον μεγάλων αγγλικών ομάδων και ο θόρυβος που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα του παίκτη και το ενδεχόμενο μεταγραφής του, ώθησαν τη διοίκηση της Ρόμα να αποφασίσει την αναπροσαρμογή του συμβολαίου της με τον Κώστα Μανωλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης ενημερώθηκε από τους Ρωμαίους ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα κληθεί για διαπραγματεύσεις, προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο, με επέκταση μέχρι το 2019 και σαφώς καλύτερους οικονομικούς όρους.

Η Ρόμα θα συμπεριλάβει στη συμφωνία και μία αρκετά υψηλή ρήτρα, ώστε να αποκτήσει ισχυρό πλεονέκτημα έναντι των ομάδων που ενδιαφέρονται να εντάξουν στο δυναμικό τους τον διεθνή αμυντικό.

Το όνομα του Κώστα Μανωλά βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα τόσο της Τσέλσι, την τεχνική ηγεσία της οποίας αναλαμβάνει από το καλοκαίρι ο Αντόνιο Κόντε, όσο και της Άρσεναλ. Οι δύο βρετανικές ομάδες φέρονται διατεθειμένες να δαπανήσουν ακόμη και 40 εκατ. ευρώ για την αγορά του, κάτι που αν συμβεί, ενδέχεται να αποφέρει κέρδος και για τον Ολυμπιακό, από τον οποίο μετακινήθηκε το καλοκαίρι του 2014.

Οι «ερυθρόλευκοι» διατηρούν το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη έως και την εξόφληση της τελευταίας δόσης από τα 13 εκατ. ευρώ που ήταν συνολικά το αντάλλαγμα για την παραχώρησή του. Ως εκ τούτου, αν η Ρόμα τον παραχωρήσει μέσα στο καλοκαίρι, ο Ολυμπιακός θα δικαιούται τα μισά χρήματα.

Ένα σενάριο που κυκλοφορεί, είναι να δοθεί ο παίκτης δανεικός, να πληρωθεί η δόση από τους Ρωμαίους στον Ολυμπιακό και ακολούθως να παραχωρηθεί με ελεύθερη μεταγραφή και να μπει εξ ολοκλήρου το ποσό στο ταμείο των Ρωμαίων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα