“Η σύνθεση της ελληνικής κυβέρνησης δεν είναι δικής του δουλειά”

Λάβρος κατά των Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και  Μάρτιν Σουλτς εμφανίστηκε ο Δημήτρης Παπαδημούλης. με αφορμή τις δηλώσεις τους για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.  Ο ευρωβουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι δεν έχουν καμία δουλειά με τη σύνθεση της ελληνικής κυβέρνησης και πρόσθεσε ότι κάποιοι θέλουν να τορπιλίσουν τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου, για την οποία ανέφερε ότι πρέπει να υλοποιηθεί το αργότερο μέχρι το Πάσχα.

«Πρέπει να σταματήσουμε να ξύνουμε τον πάτο του βαρελιού και να αποκτήσουμε ρευστότητα. Από την επομένη της 20ης Φεβρουαρίου, ορισμένοι φαίνεται πως θέλουν να τορπιλίσουν την συμφωνία αυτή», είπε ο κ. Παπαδημούλης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ στη συνέχεια στράφηκε ενάντια στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών.

«Δύο μέρες μετά την συμφωνία είχαμε τον κ. Σόιμπλε να λέει πως ”απορώ πως θα τα εξηγήσουν στους ψηφοφόρους” και πως ”λυπάμαι τους Ελληνες”.

Ο κ. Σόιμπλε, που είναι γενικά φειδωλός, έδωσε ξαφνικά πέντε συνεντεύξεις. Γιατί θέλει να τσαλακώσει την εικόνα των Ελλήνων;
Ο κ. Γιούνκερ ανήκει στο ίδιο κόμμα, αλλά κινείται σε άλλη κατεύθυνση», είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που έριξε τα βέλη του και εναντίον του Μάρτιν Σουλτς.

«Με ενόχλησε το ότι δημοσιοποίησε το τι είπε με τον Αλέξη Τσίπρα μετά την συνάντησή τους την Παρασκευή και θα του το πω και κατ’ ιδίαν.

Η σύνθεση της ελληνικής κυβέρνησης δεν είναι δική του δουλειά. Και δεύτερον περιμένω να μου εξηγήσει γιατί διυλίζει την παρουσία Καμμένου στο υπουργικό Συμβούλιο, αλλά κατάπιε αμάσητη την παρουσία Καρατζαφέρη στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Δεν τον άκουσα τότε να κάνει κριτική…», τόνισε ο κ. Παπαδημούλης.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα