Η Τουρκία… στα πόδια του Κώστα Μήτρογλου!

Οι… Μοίρες τον θέλουν στην Τουρκία, ωστόσο ο ίδιος δεν έχει ακόμη αποφανθεί για το τι μέλλει γενέσθαι στην καριέρα του. Ο λόγος για τον διεθνή ποδοσφαιριστή Κώστα Μήτρογλου, για τον οποίο ερίζουν η Τράμπζονσπορ και η Μπεσίκτας!

Οι δύο τουρκικές ομάδες έχουν προσεγγίσει τη Φούλαμ, στην οποία ανήκει ο 26άχρονος επιθετικός και έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις, προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Το θέμα, όμως, παραμένει μπερδεμένο, καθώς οι Άγγλοι δεν έχουν καθορίσει το καθεστώς που επιθυμούν να παραχωρήσουν τον παίκτη, καθώς τη μία μέρα θέλουν να τον πουλήσουν και την άλλη να τον δώσουν δανεικό. Παράλληλά, ο ίδιος ο Κώστας Μητρογλου, που απολαμβάνει τις διακοπές του μετά τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ, δεν έχει εκφράσει τις προτιμήσεις του, περιμένοντας κάτι πιο… χειροπιαστό από τον μάνατζέρ του.

Τόσο η Μπερίκτας, όσο και η Τράμπζονσπορ, ενδιαφέρονται σοβαρά για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη θέση της μεταγραφικής τους λίστας. Την ομάδα της Τραπεζούντας ανέλαβε πριν λίγα 24άωρα ο Βόσνιος τεχνικός, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, ο οποίος έθεσε άμεσα το θέμα απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου, τον οποίο θεωρεί απαραίτητο στο σχεδιασμό του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα