Η Τσέλσι «κλείνει» Ντιέγκο Κόστα!

Το κόλπο γκρόσο με τον Ντιέγκο Κόστα ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει η Τσέλσι, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης!

Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώνονται τόσο από την Ισπανία, όσο και από την Αγγλία, ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει επικεντρώσει στην απόκτηση του κορυφαίου σε απόδοση επιθετικού, για φέτος, στον κόσμο. Ο Ντιέγκο Κόστα κατάφερε να υπερκαλύψει, με τα γκολ που σημείωσε, το κενό που άφησε η παραχώρηση του Ρανταμέλ Φαλκάο στη γαλλική Μονακό, εκτοξεύοντας την τιμή της μετοχής του στα ύψη.

Σύμφωνα με όσα λέγονται στις δύο χώρες, η Τσέλσι και η Ατλέτικο έχουν συμφωνήσει στα ανταλλάγματα, μέσα στα οποία ενδεχομένως να συγκαταλέγεται και η παραχώρηση με ελεύθερη μεταγραφή του διεθνούς Ισπανού επιθετικού, Φερνάντο Τόρες. Εκτός του Τόρες, όμως, η Ατλέτικο θα εισπράξει και ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, το οποίο ο Μουρίνιο θέλει να εξασφαλίσει από την παραχώρηση του Νταβίντ Λουίζ. Ο 26άχρονος διεθνής Βραζιλιάνος τοποθετήθηκε στη λίστα των υπό μεταγραφή παικτών, προκειμένου να βρεθούν τα χρήματα για τον συμπατριώτη του, Ντιέγκο Κόστα.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο εξάλλου, ήταν ξεκάθαρος στην τοποθέτησή του μετά την ήττα στο πρωτάθλημα από την Κρίσταλ Πάλας. Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε πως η ομάδα του χρειάζεται επιθετικούς, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά, το μεταγραφικό πλάνο που θα ακολουθήσει ενόψει καλακαιριού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα