Η ψυχούλα τους το ξέρει

Τα DVD με το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, τα στατιστικά και τα ιατρικά τους στοιχεία, καθώς και το μπάτζετ των μεταγραφών βρίσκονται ήδη σε φάκελο και στα χέρια του Μάρκο Σίλβα, του μελλοντικού προπονητή του Ολυμπιακού.

Στην πραγματικότητα, ο Πορτογάλος εργάζεται ήδη ως τεχνικός των ερυθρολεύκων, κερδίζοντας τον απαραίτητο χρόνο, αφού έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως το θέμα είναι λυμένο. Μπορεί στον Πειραιά να λένε πως δεν υπάρχει ανησυχία, ωστόσο και οι ίδιοι ξέρουν πως αν συνεχιστεί το κόλλημα με το συμβόλαιο του 37χρονου με τη Σπόρτινγκ, τότε θα έχουν χαθεί δύο πολύτιμες εβδομάδες, καθώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άλλος προπονητής στην πιάτσα που να προετοιμάζεται για να αναλάβει τον Ολυμπιακό.

Δεν είναι τόσο το ότι θα χαθεί ο ίδιος ο Σίλβα (καθώς δεν είναι ο μόνος προπονητής στην πιάτσα), αλλά ότι θα έχουν χαθεί δύο εβδομάδες, χρόνος σημαντικός για έναν νέο προπονητή.

Στον Ολυμπιακό υπάρχει άμεση ενημέρωση για το κόλλημα και καθημερινή επαφή με τον Σίλβα και δεν θεωρούν ότι τους… κοροϊδεύει ο Πορτογάλος. Διότι υπάρχει και αυτή η φημολογία, όταν ο Σίλβα ανησυχεί για τα τρεχάματα του Μαρινάκη και ότι έχει πατήσει φρένο επί τούτου. Για να είναι σίγουροι στον Πειραιά ότι δεν κρατάει πίσω τον 37χρονο η περιπέτεια του προέδρου του ΟΣΦΠ, έκαναν έρευνα και διαπίστωσαν ότι όντως υπάρχει εμπλοκή με την Σπόρτινγκ…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα