Θέλει… Θελίν ο Μαϊστόροβιτς

Ο Ισαάκ Κιέσε Θελίν πήρε κάποια λίγα λεπτά συμμετοχής στο σουηδικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Νόρκεπινγκ σε ηλικία 20 ετών και την επόμενη σεζόν (2012-13) έκανε το μεγάλο μπαμ! Όντας τότε το βαρύ πυροβολικό της Εθνικής Ελπίδων της Σουηδίας, αγωνίστηκε σε 27 ματς στο ανδρικό πρωτάθλημα, πέτυχε τέσσερα γκολ, είχε έξι ασίστ σε μόλις 1.420 λεπτά συμμετοχής και φάνηκε πως είναι ένας επιθετικός με μέλλον.

Σήμερα, τρία χρόνια αργότερα, ανήκει σε μία μεγάλη γαλλική ομάδα, την Μπορντό, και όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν είναι εύκολο να «καπαρώσει» τη φανέλα του βασικού. Εδώ, λοιπόν, έρχεται ο γνώστης των σουηδικών ποδοσφαιρικών δεδομένων, ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, να δουλέψει για λογαριασμό της Ένωσης και να προσπαθήσει να φέρει τον 24χρονο επιθετικό στην ελληνική ομάδα με τη μορφή δανεισμού.

Ο Θελίν μπορεί να  μην παίζει συχνά, αλλά είναι αποτελεσματικός όποτε το κάνει και ο Μαϊστόροβιτς πιστεύει σε δύο τινά. Πρώτον, ότι με το που θα έρθει να μπορέσει να βοηθήσει άμεσα και δεύτερον, πως ο ίδιος είναι αρκετά κουμανταδόρος προκειμένου να ορίσει μία καλή ρήτρα εξαγοράς του παίκτη το καλοκαίρι!

Ο Σουηδός φορ μετρά αυτή τη στιγμή δύο γκολ και δύο ασίστ σε πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος και εξαιρετικές συστάσεις. Με την Τουλούζ έπαιξε ένα τέταρτο, έβαλε ένα γκολ. Με την Μετς έπαιξε 90λεπτο και είχε γκολ και ασίστ. Έπαιξε για 29’ λεπτά στο 0-0 με την Καέν, δέκα λεπτά στο 1-1 με τη Νανσί, ενώ είχε την ασίστ στο 1-1 με την Μπαστιά στο δεύτερο μόλις 90λεπτό του στο πρωτάθλημα!

Το συμβόλαιό του λήγει το 2019 και η Μπορντό ξόδεψε 3,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει, αλλά στην πιάτσα η τιμή του θεωρείται πεσμένη. Στην πραγματικότητα, όμως, ο Μαϊστόροβιτς τον θεωρεί ακόμη παίκτη από το πάνω ράφι και πως με πονηριά θα μπορέσει να ορίσει μία ικανοποιητική ρήτρα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα