Θέλει και να συνεχίσει και να ξεκουράσει!

Μεγάλο παιχνίδι την Πέμπτη (17:15) στη Λεωφόρο, με περιορισμένο – όμως – βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλισμένη τη συμμετοχή στα Play Off και δεν διακυβεύεται κάτι παραπάνω από ένας βαθμός ενόψει της συγκεκριμένης διαδικασίας. Αυτό δεν σημαίνει πως οι δύο προπονητές θα δουν το ματς σαν σκληρή προπόνηση.

Στον Πανιώνιο το έχουν δηλώσει ξεκάθαρα, θέλουν να τερματίσουν στη δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας για να γράψουν ιστορία. Άρα, το παιχνίδι τους ενδιαφέρει και βαθμολογικά. Στον Παναθηναϊκό η αναμέτρηση αυτή είναι κάτι σαν «απόδειξη συνέχειας», ένα παιχνίδι που το θέλουν οι «πράσινοι» για να αποδείξουν στους εαυτούς τους και στους «άλλους» πως βρίσκονται στη σωστή τροχιά. Ο Πανιώνιος έχει εξελιχθεί σε «κακό δαίμονα» τα τελευταία χρόνια και ο ΠΑΟ θέλει να σπάσει αυτή την κακοδαιμονία πριν από τα Play Off.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ωστόσο, με το δυνατό αλλά περιορισμένο ρόστερ, δεν μπορεί να πιέσει τους παίκτες του μετά από ένα 90λεπτο έντασης στο ΟΑΚΑ, να μπουν μεσοβδόμαδα και να αφήσουν το αίμα τους στο χορτάρι, όταν υπάρχει ο ημιτελικός με τον ΠΑΟΚ στον ορίζοντα. Η λογική λέει πως ο προπονητής του ΠΑΟ θα προτιμήσει ένα σχήμα με αρκετές αλλαγές και πιο δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η χρησιμοποίηση των παικτών που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής την Κυριακή στο επόμενο ματς πρωταθλήματος (Μπεργκ, Κουρμπέλης), που κατά σύμπτωση είναι πάλι ο ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα