Θέλει… μπαλαντέρ στον Champions League η Μίλαν!

Όρους… τράπουλας επιθυμεί να εισάγει στα ευρωπαϊκά κύπελλα η ομάδα της Μίλαν, υιοθετώντας μία πρόταση που κατατέθηκε, βάσει της οποίας θα υπάρχουν ομάδες… μπαλαντέρ, που θα συμμετέχουν στο Champions League, ακόμη και όταν δεν διασφαλίζουν την παρουσία τους μέσω των πρωταθλημάτων τους!

Ο Διευθυντής της Μίλαν, Ουμπέρτο Γκαντίνι, θεωρεί πως με αυτόν τον τρόπο, ομάδες όπως η δική του και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν θα απουσιάζουν από τις μεγάλες διοργανώσεις και ο θεσμός θα γίνει περισσότερο ελκυστικός και ανταγωνιστικός. Στην ουσία, ο παράγοντας των «ροσονέρι» αναφέρεται σε ένα κλειστό πρωτάθλημα, συγκεκριμένου αριθμού μόνιμων ομάδων, οι οποίες θα πλαισιώνονται από τις… υπόλοιπες, που θα δίνουν προκριματικούς αγώνες!

Με άλλα λόγια, προκειμένου η Μίλαν και η κάθε Μίλαν, να διασφαλίζει τα έσοδα από το Champions League, θα πρέπει να απαξιωθούν τα πρωταθλήματα των χωρών, να μην έχει καμία σημασία η κατάταξη και στο Champions League να αγωνίζονται τα ίδια μεγάλα κλαμπ, τα οποία θα γίνονται ολοένα και μεγαλύτερα, σε μία απόλυτη έκφραση αθέμιτου ανταγωνισμού. Εφόσον γίνει αποδεκτή μία πρόταση σαν αυτή των «μπαλαντέρ», τότε ενδεχομένως να σημάνει η εξαφάνιση του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, τουλάχιστον στη μορφή που το γνωρίζουμε μέχρι και σήμερα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα