Θέλει να φύγει από τη Φούλαμ ο Στεκέλενμπουργκ

Θέμα μεταγραφής έθεσε ο 31άχρονος τερματοφύλακας της Φούλαμ, Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ, καθώς, όπως δήλωσε, θέλει να παίζει σε υψηλό επίπεδο και όχι στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Αγγλίας!

Ο Ολλανδός πορτιέρο βρίσκεται στην καλύτερη ηλικία για τη θέση που αγωνίζεται (31) και, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, ο μάνατζέρ του δουλεύει εντατικά, προκειμένου να διευθετήσει το θέμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για όλες τις πλευρές. Ο Στεκέλενμπουργκ ενοχλήθηκε ιδιαίτερα που έχασε τη θέση του στην Εθνική Ολλανδίας και κατ’ επέκταση, δεν θα δώσει το «παρών» στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, που ξεκινά την Πέμπτη (12/6). Όπως είπε, θέλει να επιστρέψει στον καλό του εαυτό και αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν πάρει μεταγραφή…

«Είμαι 31 ετών, σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και είμαι έτοιμος να επιστρέψω. Στις 25 θα παρουσιαστώ στη Φούλαμ, διότι έχω ακόμη τρία χρόνια συμβόλαιο. Μετά θα δούμε. Ο ατζέντης μου δουλεύει σκληρά, προκειμένου να βρει μία ικανοποιητική για όλους λύση. Ανυπομονώ να επιστρέψω στον Μάαρτενς του 2010, αλλά με μεγαλύτερη εμπειρία. Αν είχα παίξει στο υψηλό επίπεδο που μπορούσα, ο προπονητής της Ολλανδίας δεν θα είχε λόγο να με αποκλείσει. Ήρθα στη Φούλαμ για να την κρατήσω στην κατηγορία και να κερδίσω τη θέση μου στην αποστολή της Εθνικής Ολλανδίας, για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Απέτυχα και στα δύο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα