Θέλει… ταχύτητα στη νέα Μάντσεστερ Σίτι ο Γκουαρδιόλα

Ταχύτητα σε φυσικό επίπεδο και στην αντίδραση θα είναι το ζητούμενο του Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι του… μέλλοντος, την οποία έχει σχεδιάσει στο μυαλό του.

Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τις διαρροές που έχει προκύψει σε μεταγραφικό επίπεδο. Ένα από τα τελευταία ονόματα που παρουσιάζονται από το βρετανικό Τύπο ως υποψήφιοι να φορέσουν τα γαλάζια των «πολιτών», είναι ο Άλεξ Όξερλεϊ Τσάμπερλεϊν της Άρσεναλ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο, ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει ζητήσει από τη διοίκηση της Σίτι  να κινήσει τις διαδικασίες για την απόκτησή του το καλοκαίρι. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο Καταλανός τεχνικός προορίζει τον Τσάμπερλεϊν για την κάλυψη του δεξιού άκρου, με τον Ραχίμ Στέρλινγκ να τοποθετείται στην αριστερή πλευρά. Με αυτόν τον τρόπο θα έχει δύο ταχύτατους παίκτες στα άκρα, στοιχείο κομβικό, σύμφωνα με τον Γκουαρδιόλα, για την κατάκτηση της Premier League.

Ο ποδοσφαιριστής των «κανονιέρηδων» έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να πτοεί τον νέο τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του ένα πολύ μεγάλο μπάτζετ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα