Ασύλληπτες κτηνωδίες: Βιασμοί οκτάχρονων κοριτσιών από τους τζιχαντιστές

Ασύλληπτες είναι οι κτηνωδίες των τζιχαντιστών όπως περιγράφει έκθεση με τίτλο «Children of the Islamic State» του αντι-εξτρεμιστικού ιδρύματος Qulliam Foundation όπου- σε αυτήν- κάνει λόγο  για αδιανόητες βαρβαρότητες που βιώνουν μικρά παιδιά στα χέρια μαχητών του Ισλαμικού Κράτους.

Μικρά παιδιά εξαναγκάζονταν να ακούν τις σπαρακτικές κραυγές μιας 8χρονης την οποία βίαζαν οι μαχητές. Μία γυναίκα από τη Μοσούλη του Ιράκ που επίσης βιάστηκε περιέγραψε τα ουρλιαχτά των μικρών παιδιών, τα οποία μεταφέρονταν από την κεντρική αίθουσα σχολείου σε ένα μικρό δωμάτιο.

Ένα άλλο θύμα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun, υποστηρίζει πως είδε ένα κορίτσι περίπου 8-9 ετών να βιάζεται στα φανερά, στην κεντρική αίθουσα.

Οι τρομακτικές περιγραφές αποτυπώνουν τη ζωή κοριτσιών και νεαρών γυναικών στο «χαλιφάτο».

Η πρώτη γυναίκα περιέγραψε πως είδε μαχητή του ISIS να σημαδεύει με όπλο ένα κορίτσι που αντιστεκόταν στους βιαστές της.

Πολλές γυναίκες ανέφεραν πως, ενώ κρατούνταν από το ISIS, οι μαχητές βίαζαν νεαρές γυναίκες και κορίτσια καθημερινά. Μια ηλικιωμένη περιέγραφε πως επέστρεφαν ύστερα από ώρες ή ημέρες σε «άθλια κατάσταση».

Μια νεαρή γυναίκα περιέγραφε πως μετά την αιχμαλωσία της στο Σιντζάρ τον Αύγουστο του 2014 μεταφέρθηκε στο Ταλ Αφάρ μαζί με άλλα εκατό κορίτσια και νεαρές γυναίκες. Λίγες ημέρες μετά, εκείνη κι ένα 13χρονο κορίτσι πουλήθηκαν σε μαχητές του Ισλαμικού Κράτους. Ο μαχητής τη βίασε και όταν προσπαθούσε να αντισταθεί τη χτυπούσε με τα παπούτσια του. «Άκουγα κραυγές και κλάματα από το άλλο κορίτσι που ήταν στο σπίτι, ο Θεός ξέρει τι τις έκανε αυτός ο άνδρας. ‘Ήταν πολύ μικρή για να καταλάβει», αφηγείται.

Σύμφωνα με την έκθεση που επικαλείται η Sun, εκτιμάται πως υπάρχουν περίπου 31.000 έγκυοι στο «Ισλαμικό Κράτος», εγείροντας φόβους πως τα παιδιά τους θα αποτελέσουν τη νέα γενιά αιμοδιψών τζιχαντιστών φονιάδων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα