Θέλουν το Δικέφαλο στο στήθος του Αγιού

Τη μεταγραφή της χρονιάς θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ και αν ισχύουν οι πληροφορίες, δεν αποκλείεται να τα καταφέρει. Ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να έχει κάνει πρόταση στον 25χρονο παικταρά της Μαρσέιγ Αντρέ Αγιού, ο οποίος μένει ελεύθερος και θα αποφασίσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βάση του καλύτερου συμβολαίου που θα δεχθεί!

Ο Αγιού παίρνει πολλά λεφτά στη Γαλλία, αλλά ο ΠΑΟΚ δείχνει διατεθειμένος να του προσφέρει χρυσάφι και να εκμεταλλευτεί το ότι είναι ελεύθερος και δεν θα χρειαστεί να δαπανήσει χρήματα για να τον αποκτήσει. Άρα πρόκειται για προσφορά που λογικά θα ξεπερνά το 1,2 εκ. ετησίως, διαφορετικά ένας παίκτης σαν τον Αγιού δεν θα ερχόταν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αν και ακόμη δεν έχει κλείσει τα 26, έχει προλάβει να παίξει 62 φορές με τη φανέλα της Εθνικής Γκάνας (έχει και 11 γκολ) και όλα δείχνουν ότι θα μπει στη λίστα με τους Γκανέζους με τις περισσότερες συμμετοχές στην Εθνική τους ομάδας. Ο Αντρέ Αγιού παίζει ως επιτελικός μέσος, αλλά δεν είναι αυτό που λέμε κλασικό «δεκάρι» μιας και αρέσκεται στο να βγαίνει στα άκρα της επίθεσης, αλλά να πατά και περιοχή ως δεύτερος επιθετικός.

Άμεση απάντηση δεν αναμένεται, καθώς ο Αγιού θα δεχθεί σίγουρα κι άλλες προσφορές, αλλά ο ΠΑΟΚ του έχει προσφέρει καλά χρήματα και δεν αποκλείεται η προσφορά του να είναι τελικά αυτή που θα συγκινήσει περισσότερο τον Αφρικανό παικταρά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα