Θέμα Πογιέτ στην ΑΕΚ (;)

Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα έχουν επιφέρει τις πρώτες μουρμούρες στην ομάδα της ΑΕΚ για τον Γκουστάβο Πογιέτ, παρ’ ότι θα είναι αστείο να αποδοθούν ευθύνες στον Ουρουγουανό για την πορεία και την εικόνα της ομάδας.

Τα πρώτα σχόλια, σε συνδυασμό με την είδηση από τη Βρετανία για το ενδιαφέρον της Σουόνσι να συνεργαστεί με τον Πογιέτ, έχουν επιφέρει τη γέννηση των πρώτων σεναρίων περί ενδεχόμενου «φιλικού διαζυγίου» μεταξύ των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Βρετανία, ο Γκουστάβο Πογιέτ αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα επιλογή για τον πάγκο της Σουόνσι, η οποία ετοιμάζεται να κάνει επίσημη κρούση στον Ουρουγουανό τεχνικό της ΑΕΚ. Στα ίδια δημοσιεύματα αναφέρεται πως έχει γίνει μία πρώτη επαφή με τον πρόεδρο της ομάδας, ο οποίος σκοπεύει να «κλείσει» το θέμα του προπονητή τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Εκτός όμως από τον Πογιέτ, στα υπόψιν των Ουαλών βρίσκεται και ο τεχνικός της Εθνικής Χιλής, Χόρχε Σαμπάολι, αλλά και οι Μαρσέλο Μπιέλσα, Ουνάι Έμερι, Ρομπέρτο Ντι Ματέο, Ράιαν Γκιγκς και Ντένις Μπέργκαμπ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα