«Θα δεχθούμε οποιαδήποτε θυσία μας αναλογεί!»

Δεν αγχώνεται ιδιαίτερα η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, καθώς δεν βγαίνει Ευρώπη, είναι γεμάτη Έλληνες παίκτες και εξοντώνονται περισσότερο οι μεγάλοι της αντίπαλοι…

Ο Σιμόες, ο Μπαρμπόα, ο Γιόχανσον, ο Κορδέρο και ο Κρισάντους, άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο, είναι καλοί ξένοι παίκτες. Αποτελούν ίσως μία συμπαθητική μορφή ραχοκοκαλιάς για την ΑΕΚ, που πέραν της συγκεκριμένης πεντάδας στηρίζεται σε νέους Έλληνες παίκτες!

Αυτοί οι πέντε θα αποτελέσουν για την Ένωση και το μοναδικό μεγάλο πρόβλημα σε περίπτωση που αποχωρήσει η Ελλάδα από το ποδοσφαιρικό χάρτη. Διότι κατά τα άλλα, όπως το υπονόησε άλλωστε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Ασλανίδης, η ΑΕΚ δεν διαλύεται με ένα ενδεχόμενο Grexit. Συγκεκριμένα, ο «κιτρινόμαυρος» παράγοντας μετά τη συνάντησή του με τον Υφυπουργό Σταύρο Κοντονή είπε:

«Η ΑΕΚ θα δεχτεί οποιαδήποτε θυσία μπορεί να της αναλογεί από ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Μετέφερα στον κ. Κοντονή ότι μετά το χθεσινοβραδινό ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ, όλη η οικογένεια της ΑΕΚ είναι στο πλευρό του για να καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλη αυτή η έκνομη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει συστηματοποιηθεί και οι προσπάθειες που πρέπει να γίνουν πρέπει να είναι επίμονες και στοχευμένες. Πιστεύουμε πως ο κ. Κοντονής και σαν σκεπτικό και σαν πρακτική είναι με το δίκιο και το δίκιο αργά ή γρήγορα θα επικρατήσει. Όλα αυτά θα λυθούν μέρα με τη μέρα. Μη νομίζετε ότι οι ξένοι παράγοντες και αρμόδιοι δεν γνωρίζουν τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα